Op De Juiste Manier Een Muur, Plafondvochtigheid En Kwel Voorbereiden Op Schilderen

Plafondverf

Weet u niet wat u moet doen voordat u een kamer schildert? Schilderen is een waarschijnlijk werk; de resultaten die voortvloeien uit een levensvatbare bezetting kunnen echter ongelukkig zijn. Veel teleurstellende verfbezettingen komen voort uit het niet rechtmatig opstellen van je kamer, verf en jezelf. Bescherm dat tegen transpiratie bij je volgende verfwerk – hier zijn negen dingen die je zou moeten doen voordat je een kamer schildert.

1. Veiligheid

Wist je dat? De meest algemeen waargenomen verklaring achter niet-dodelijke schade thuis is vanwege valpartijen – een expansieve dimensie van hen thuis. Voordat u gaat schilderen, vermijd potentiële gevaren zo oprecht als u zou doen met een aantal verschillende voordelen. Iets wat u kunt doen, is een stevige ladder kopen of aanschaffen die niet zal wijken. Plaats items in een met een ingebouwd rack waarin u uw verfblik en gereedschappen kunt bewaren.

Plafond
2. Kledingstukken

Een andere beweging om jezelf op te stellen voor het schilderwerk is om je geschikt te kleden. Schilderen kan een chaotische kwestie zijn, ook een met onveranderlijke uitkomsten. Om verfspatten tegen te gaan op je meest geliefde kleding en schoenen, kleed je oude kleren en coaches aan die je niet zou interesseren om kleur te krijgen.

3. Voorbereiden

Voordat je echt verf aanbrengt, moet je je verf laten rangschikken. Door ons in te stellen, bedoel je je beschaduwingsbepaling, bekijk ze op je muur en vind je de juiste glans voor de wandschaduw.

Een raadselachtige kwestie die later naar boven kan komen, is de tijd dat uw verf op is voordat de muren klaar zijn. Om dit te omzeilen, garandeert u een kruiscontrole van de oppervlakte van uw muren met de beoordelingen gegraveerd op de verfblik. Gewoon geen onzekerheid, plan voor een paar jassen en vervolgens een aantal voor touch-ups niettegenstaande wat het ding garandeert.

Eerste schilderij
4. Verhuizen

Typisch, kritieke decoraties, hardware en andere moeten ongebruikelijk zijn voordat u begint. Verwijder matten en matten en spot ze in een andere kamer. Voor al het andere kun je papieren op de grond leggen en meubels naar binnen duwen. Spreid ze uit met een opbouwblad zodat ze worden afgeschermd van de schilderstrategie.

5. Wassen

Moet je doe-het-zelf-lakwerk vlekkeloos zijn? Was die vuile muren! Ophoping, vuil en olievlekken kunnen uw nieuwe verf belemmeren om rechtmatig te blijven. Het niet volgen van deze beweging kan tot echte ontevredenheid leiden. Je draagt ​​er al die tijd en vitaliteit aan bij, dus wat is een extra schoonmaakactie?

Je kunt muren wassen met een celluloseweeg en een schuimige mix van water en reinigingsmiddel. Specialisten gebruiken gewoonlijk TSP of trinatriumfosfaat, maar het gevaar dat het doorgeeft, verwacht dat u een mogelijk gevaar moet vermijden.

Prachtige Muur
6. Prime

De ideale manier om jezelf een bevredigend resultaat te garanderen, is door je voor te bereiden. Door van tevoren klaar te zijn, kunt u een frisse, onberispelijke fase verslijten. Wanneer u eindelijk de verf aanbrengt, zorgt de unieke vasthoudeigenschap van de voorbereiding ervoor dat de verf gemakkelijk op de muur kan blijven plakken en gedurende een ongelooflijk langdurige tijdspanne.

7. Tape

Gebruik om schijnbare redenen een verhullende tape, plak de randen van de randen en de randen van de ingang vast. Nadat je elke hoek hebt gepoetst, verwijder je de tape onmiddellijk. Dit garandeert dat je er geen verf naast afgeeft.

Wassen
8. Of opnieuw, opnieuw

In het geval dat u niet in staat bent om uw kamer te lijmen, kunt u over het algemeen opnieuw de verflaag van de hele kamer proberen en alles knippen. U kunt gaan door eerst de bekleding en het plafond te schilderen zonder op te lappen. Alle onvolkomenheden zoals stromen of smircesh kunnen later worden gemaskeerd door verse verf.

9. Tijd

Bedenk tenslotte dat schilderen, terwijl het tegelijkertijd een redelijke onderneming is, ongetwijfeld veel tijd en vitaliteit zal kosten. Zou graag alles meenemen van een meerdaagse tot zeven dagen (afhankelijk van de tijdsspanne van je inspanningen) om het te voltooien.

Vergeet niet dat schilderen niet voor iedereen is. In het geval dat u niet denkt dat u zich kunt concentreren op deze opdrachten voordat u gaat schilderen, is het ideaal om een ​​verbluffend resultaat te vermijden en een specialist te contracteren.

Leave a Reply