Wat Is Rising Damp & Hoe Het Te Behandelen

Stijgende damp

Met betrekking tot de opkomende vochtige behandeling, bieden laagkaders zoals die worden beschouwd als een aantrekkelijke optie in tegenstelling tot de meeste gewone vochtige afdichtingsstrategieën, bijvoorbeeld samengestelde vochtige bewijscursussen (DPC’s), cementachtige en bitumineuze verf op coatings en buitenwater-anti-agenten. Dit komt omdat laagkaders voor het grootste deel onbelangrijke gereedheid vereisen, haasten om te introduceren en worden beschouwd als meest doordacht voor de structuur. Ze zijn omkeerbaar en kunnen worden geventileerd, waardoor ze met name ideaal zijn voor gebruik bij bescherming en gedenkwaardige avonturen, net als bij restauratie, verbouwing en nieuwe vorm waarbij een stijgende, vochtige behandeling vereist is.

Schade
Op het moment dat een geïnfundeerd vochtig verificatiecircuit wordt gebruikt in vochtige verdelers waar een stijgende vochtbehandeling vereist is, omvat een deel van de procedure vrij vaak het hacken van bestaande mortel, wat een verbazingwekkend lastige en chaotische procedure is. Het doordringen en doordrenken van het samengestelde DPC is een zorgvuldige wetenschap, in die zin dat de gaten moeten worden geboord naar de juiste breedte, naar de juiste spreiding en naar de juiste diepgang als het tot een goed einde komt.

De nauwkeurige controle van DPC-crème of vloeistof in verband met de dikte van de verdeler en waaruit deze wordt vervaardigd, moet worden bepaald en gebruikt om absoluut succesvolle dispersie in het substraat tot stand te brengen, wat met name twijfelachtig is in structuren die zijn ontwikkeld van verschillende materialen of onvoldoende gefabriceerde structuren waar er zijn uitgebreide vissers en leegten. Als opkomende vochtige behandeling kunnen vochtige afdichtingslagen over de meeste bestaande scheidingsvakken worden verbonden zonder dat ze moeten worden verdreven. Geen mysterie is vereist en de lagen worden gepresenteerd aan de verdelers, gepenetreerd en snel en netjes bevestigd op een vergelijkbare manier op vrijwel elk substraat. De vochtdichte afdichtingslagen geven een ondoordringbare obstructie om de binnenwaartse completes te verzekeren die een stijgende, vochtige behandeling vereisen, zonder de normale werkzaamheden van de verdeler te veranderen.

Reparatie
Als er een DPC-vloeistof wordt gebruikt, wordt de dynamische bevestiging op dat moment gemengd met water als drager, zodat u met succes steeds meer vloeistof in een effectief vochtige verdeler brengt, waardoor het vochtiger wordt! Als er natuurlijk materiaal zoals hout is (vellen ontwijken, toegangspoorten, architraven, bevestigingsvierkanten, enzovoort) in contact met de vochtafdeler op dat moment, bestaat het gevaar dat houtvervuilende parasieten zoals droge of natte spoil kunnen ontkiemen en door en grote reden echte rot.

Droge bederfbehandeling kan bijzonder uitzonderlijk lastig en kostbaar zijn. Vochtig hout zal eveneens naar voren komen en hout herbergen van vermoeiende enge kruipers, des te regelmatiger bekend als houtworm. Invasie door hout vermoeiende insecten kan een hinderlijk effect hebben op het hout, wat kan resulteren in de noodzaak om volledig uit te drijven en het ding of de houtwormbehandeling te vervangen door een meesterorganisatie voor houtwormbehandeling kan van vitaal belang zijn. Filmkaders sluiten de verfraaiende schrijnwerkerij en houten voorwerpen volledig af van elke vochtigheid in de verdelers en trekken daardoor hun levensduur uit.

 

Een ander geprefereerd standpunt dat vochtige afdichtingsfilms ten opzichte van geïnfuseerde substantie DPC’s als een opstijgende vochtbehandeling hebben, is dat synthetische DPC’s vrij vaak worden geïntroduceerd met een voorstel om de verdeler in elk geval te hermorteren tot een hoogte van 1,2 m met een dikke mortel en met een zout vertragende toegevoegde stof in het mortelmengsel. De put zal door de gecontracteerde vochtige meester worden beschouwd als een onmisbaar stuk van dit raamwerk als het brouwsel DPC en dienovereenkomstig het tot stand brengen van de juiste mix van zand, bindmiddel en zoutvertragende toegevoegde stof is volledig belangrijk in het geval dat het is om zijn structuur werk.

Vochtspecialisten geven af ​​en toe een certificering voor het werk als de bijbehorende zoutvertragende putting niet is gedaan en als het toeval is dat het door een andere persoon is voltooid, wordt de eindklant op dat moment geconfronteerd met een gesplitste verplichting als iets blijkt slecht later.

Leave a Reply